Menu
 
 

2014 m. „resort” kolekcijų pasiūlymai aprangai darbe

2014 04 16  18:35  |  Aktualijos

Kai kalba eina apie kasdieninę, biurui skirtą aprangą, kiekvieną sezoną – tiek šaltąjį, tiek šiltąjį – pirmiausia idėjų ir tinkamų pasiūlymų reikėtų ieškoti tarpsezoninėse (pre-fall ar resort) kolekcijose. Šie rūbai dizainerių salonuose kabo ilgiausią laiką, tad atitinkamai jie ir kuriami komerciniais tikslais. Negalvokite jog tai paprasti, tiesiog aukštos kokybės, niekad nekintantys basics modeliai. Kiekvieną šių tipų kolekcijos sezoną dizaineriai atranda naujų būdų atnaujinti komercinę sėkmę garantuojantį drabužį, o sezono užgaidas ir originalesnius sprendimus palieka prêt-à-porter kolekcijoms. Visgi tenka pripažinti, jog tarpsezoninėms kolekcijoms palaipsniui skiriamas vis didesnis dėmesys, o apie tai byloja puikūs kolekcijų turiniai. Tad kokias idėjas, kuriomis galėtumėte pasinaudoti, ieškodamos derinių biuro aprangai, šiuo metu siūlo tarpsezoninių kolekcijų katalogai?

Subtilus ir britiškai klasikinis Burberry Prorsum pasiūlymas

Burberry Prorsum pasiūlymas

Nuotraukos iš zara.com, mango.com, hm.com, yoox.com, net-a-porter.com,marksandspencer.com, Aprangos grupės ir mados namų, paminėtų koliaže, svetainių.

Burberry Prorsum linija savo tarpsezoninėje resort kolekcijoje pristato supaprastintus ir sukomercintus, labiau kasdieniam nešiojimui skirtus 2014 m. pavasario/vasaros laikotarpio modelius. Pradedant nuo nėriniuotų sijonų iki karoliukais siuvinėtų lengvučių pavasarinių paltų, formulė megztinis + sijonas + paltukas čia yra sėkmės garantas. Pagrindinis šio derinio wow faktorius? Klausimų net nekyla, tai – sijonas. Žinoma, darbo metu nesiūlome dėvėti perregimo nėrinių sijono, bet paieškoti įdomios faktūros ar rašto drabužio tiesiog būtina. Megztinio stilių išlaikykite klasikinį su nežymiomis variacijomis – šios prasideda nuo ilgų rankovių polo tipo megztinio iki megztuko su itin atvira nugara.

Romantiškai nepakeliamas lengvumas pagal Chloé

Romantiškai nepakeliamas lengvumas pagal Chloé

Jei darbui ir šiokiadienių stiliui ieškote išskirtinio patogumo su švelniu moteriškumo ir romantikos atspalviu, Chloé mados namų resort katalogas bus Jūsų norų sąraše. Derinių jaukumas ir laisvumas apsunkina rinkimąsi – vieno derinio toli gražu neužtenka. Jūsų akį turėtų patraukti kiek modernesnis ir urbanistiškesnis palto, patrumpintų kelnių ir marškinių ansamblis. Stipriai akcentuota išplatintų ir patrumpintų kelnių tendencija labai tiks biuro aprangai. Na, o visiškai neįpareigojančių proporcijų paltas bus puikus palydovas ir vasarą.

Prabangiai nerūpestingi ir minimalistiški Chloé bei Céline deriniai

Minimalistiški Chloé bei Céline deriniai

Paskutiniai, bet toli gražu ne prasčiausi pasiūlymai iš Chloé ir Céline mados namų tarpsezoninių kolekcijų. Kone tobulai minimalios ir su moteriškos prigimties jautrumu kurtos kolekcijos yra tarsi kasdieninio garderobo vadovėliai. Plačios ir itin laisvos kelnės tapo vyraujančia tendencija visuose pastarojo meto mados sezonuose. Su kuo tokias kelnes derinti? Su šilkine – jei patinka, net dydžiu didesne – palaidine ar marškinių bei plonai austo megztuko deriniu. Jei rytais pavasarį vis dar užklups šalnos, tai pagelbės ilgas, vyriško stiliaus paltas. Minkštos linijos ir jaukios formos tarpsezoninėse kolekcijose groja pagrindine nata.


Komentuok:




*



Reklama