Menu
 
 

Rusijos madų padangėje – Miroslava Mikheeva-Duma

2012 08 02  15:09  |  Aktualijos

Miroslava Mikheeva-Duma

Ne kartą esame aikčioję iš nuostabos, kuomet stilingi žmonės iš Rusijos tiesiog atima žadą… Elena Perminova, Ulyaana Sergejenko ir kt. dažnai šmėsčioja stilingiausių vakarėlių nuotraukose, žurnaluose, madų šou ar televizijoje. Dabar prie jų drąsiai galime priskirti ir Miroslava Mikhaeva-Duma.

Miroslava Mikheeva-Duma

Nuotraukos: http://www.pensorosa.it

Miroslava Mikheeva-Duma

Jos vardas – Miroslava Mikheeva Duma, bet draugai ją vadina tiesiog Mira. Miroslavą labiausiai išgarsino jos darbas Harper‘s Bazaar žurnale, kuriame ji buvo mados redaktorė, tačiau dar labiau ji išgarsėjo „The Sartorialist“ ir „Garance Dore“ blogų dėka. Jau tada jos skonis buvo išskirtinis. Dabar ji – laisvai samdoma rašytoja, bendradarbiaujanti su OK, Tatler, Glamour ir kitais žurnalais Rusijoje.  Niekam nepaslaptis, kad šią jauną moterį (jai vos 25-eri) nuo mažumės supa prabangus gyvenimo stilius: jos tėtis ir vyras – abu sėkmingi verslininkai.

Miroslava Mikheeva-Duma

Miroslava Mikheeva-Duma

Miroslava Mikheeva-Duma

Miroslava Mikheeva-Duma

Stilingąją Miroslavą dažniausiai išvysime pasipuošusią garsiausių dizainerių kurtais šedevrais, tačiau visuomet yra jaučiamas jos savitumas derinyje. Ji įneša tam tikras detales, kurios rūbą paverčia ne tik jaunatvišku, bet ir išskirtiniu. Miroslava yra jauna, todėl dar tik ieško savo mados kelio, tuo tarpu visas pasaulis įdėmiai stebi stilių kaitas ir nekantriai laukia jos eksperimentų.


Komentuok:




*



Reklama