Menu
 
 

SwO savaitės rekomendacijos

2013 07 22  10:12  |  Aktualijos

Jums taip neatsitinka – kol esate mieste, lietus pliaupia iki negalėjimo, o tik grįžtate namo ir saulė pradeda šviesti? Nebūna?  Jūs laimingi žmonės. Kol vasara šiluma nelepins, savo laimės ieškosiu interneto platybėse.

Vasaros spalvos 

Müca

Šį kartą medžioklė nusisekė – Facebook supažindino su naujo dizaino Müca ,,saldaininėmis’’ apyrankėmis, kurių spalvas ir paprastą dizainą sugebėsite priderinti prie įvairaus garderobo!

https://www.facebook.com/lovemuca

Nailoninis stilius

Nailoninis stilius

Nylon Magazine nenuvylė dar nei vieną savaitę – to tikimės ir iš jų internetinės parduotuvės!  Kaip matome, jai parako stebinti užteks ilgam.

http://shop.nylonmag.com/

Meow raštas

Meow raštas

Linkėjimai iš Jungtinės Karalystės! Žmonių, propaguojančių katinų raštais puoštus marškinėlius, Lietuvos horizonte dar nesimato – būk pirmas, išdrįsęs juos užsidėti! P.S. Mopsų gerbėjai, taip pat užsukite į Meowbitch svetainę – matėme ribotą marškinėlių leidimą su Jūsų numylėtiniais.

http://www.meowbitch.com/

https://www.facebook.com/meowbiitch

Saldi dovana

Saldi dovana

Nejausti skoniai iš Giedraičių! Nustebsite – konditerijos Chocolate Naive šokoladas 100% lietuvis maisto pramonėje! Tai viena iš nedaugelio konditerijų pasaulyje, kuri rūpinasi šokolado gamyba nuo pupelės iki plytelės. Atsidėkite gabalėlį  ramiam sekmadieniui.

http://chocolatenaive.com

https://www.facebook.com/ChocolateNaive

Ruošiamės rudens darganai

www.teatras.lt

Pradėkite ruoštis rudens pramogoms jau vasarą! Bilietams į Nacionalinio dramos teatro spektaklius šiuo metu suteikiama 40%  nuolaida.

www.teatras.lt

Išrinkite savaitės rekomendaciją:


Loading ... Loading ...


Komentuok:




*



Reklama