Menu
 
 

„Ali šokoladinėje“ – preciziško skonio delikatesai

2014 02 06  12:07  |  Aktualijos

Ali šokoladinė

Nuotraukos: Ievos Petrošiūtės / © SwO

– Aš patekau į rojų.

Tokia pirma mintis kilo trečiadienį, t.y. vakar, nusileidus į „One Two Bar“ patalpas, kuriose Ali Gadžijevas kvietė susipažinti su vestuvinių saldumynų kolekcija.

Prieblandoje skendėjusiame bare visa fotoaparatų blyksčių šviesa atiteko išskirtiniams rankų darbo „Ali šokoladinės“ saldainiams. Nuo vaivorykštės spalvų macaroons, aukso ir sidabro dulkėmis dengtų bei akvareles primenančių belgiško šokolado pralines saldainių iki velvetinių, skystame azote virtų desertų – viskas atrodė išpuoselėtai, gardžiai bei stilingai.

Sąžinės graužatį dėl apleistos dietos malšino nuotaikingų barmenų siūlomas šampanas „Veuve Clicquot“ bei aistros pilni buvusio virtuvės šefo Ali žodžiai apie jo dvi paras keturiomis rankomis ruoštus saldumynus. Belgiško šokolado ambasadoriumi tapęs Ali teigia, jog Lietuvoje šokolado tendencijų iš vis nėra, kitaip nei Prancūzijoje, Italijoje ar Belgijoje, kur konferencijos bei konkursai šia tema vyksta visus metus. Nesudalyvavę renginyje saldumynų euforiją patirti gali „Mamma Mia!“ delikatesų krautuvėje bei „No Sugar“ kavos bare, o netrukus „Ali Šokoladinės“ įkurtuves švęsime ir Bazilijonų gatvėje!

Ali šokoladinė


Komentuok:




*



Reklama