Menu
 
 

Blogeris rekomenduoja: Lukas

2013 08 15  14:40  |  Aktualijos

Lietuviškoje blogosferoje surasti vaikiną ne taip jau ir lengva – tinklaraštininkai vyrai čia vis dar retenybė. Tad radusi tokį, iškart užsimaniau rekomendacijų. Lukas – dar jaunas, daug žadantis, savitą stiliaus pojūtį turintis vaikinas. Jo „Keep moving forward“ pripildytas puikių autoriaus derinių bei kitų smagių dalykėlių. Juk visada įdomu paslapčia užsukti į vaikinų blogus ir paganyti akis…

Lukas rekomenduoja

Lukas rekomenduoja

Vasaros must-have

„Kad ir kaip nuobodžiai skambėtų, mano vasaros būtinas atributas –  tai tamsūs akiniai. Vasarą tvankiose miestų gatvėse dažnai norime pasislėpti nuo saulės, tad jie čia tikrai pravers”.

Lukas rekomenduoja

Vyriško stiliaus pavyzdys

„Brian Sawaca iš tinklaraščio „He spoke style” (Jis kalbėjo stiliumi, – vert.). Jis labai vyriškas, elegantiškas, bet visada su žaismingu ir sudominančiu prieskoniu”.

Lukas rekomenduoja

Brand‘as, kuris niekada neapvilia

„COS“.

COS

Mados namai

„Ermenegildo Zegna“.

Ermenegildo Zegna

Užburiantis kvapas

ISSEY MIYAKE „L’eau d’Issey pour Homme“. Mėgstu gaivių prieskonių ir medienos aromatą. Išties elegantiškas ir natūralus kvapas“.

ISSEY MIYAKE

Kvapą gniaužianti knyga

„H.Lee „Nežudyki strazdo giesmininko“. Manau, tai knyga, kurią nors kartą perskaityti turi visi“.

Detalė stiliui pagyvinti

Stilingas laikrodis – jis, galima sakyti, kiekvieno vaikino įvaizdžio būtinybė.

Vieta, į kurią norisi sugrįžti

La Clé – restoranas Klaipėdoje. Tikriausiai geriausia vieta Vakarų Lietuvoje. Malonu čia sugrįžti dėl neapsakomo jaukumo ir maisto, dėl kurio norisi mirti!

La Clé

Produktas grožiui

Kremas po skutimosi? Manau, jog tai vienintelė tikrai reikalinga vyrų grožio priemonė.

Gaivus receptas

Ypač vasariškas ir lengvas desertas draugų susitikimams. Putojančio vyno ir uogų želė.

Reikės:

– 12 g želatinos;
– 50 ml vandens;
– putojančio vyno (skaniau saldus);
– 4 šaukštų cukraus;
– įvairiausių uogų saujos.

Želatiną sudėję į dubenėlį užpilame 50 ml vandens ir leidžiame išbrinkti. Putojantį vyną kartu su cukrumi kaitiname ant nedidelės ugnies, kol cukrus ištirpsta. Į šiltą vyną supilame želatiną. Visą masę išpilstome į taures ir įdedame uogų. Dedame į šaldytuvą ir laukiame kol sustings.

Bon Appetit!

Blogeris rekomenduoja: Lukas


Komentuok:




*



Reklama