Menu
 
 

2020-tųjų plaukų stilistikos tendencijos naujoje ATWINS kolekcijoje

2020 07 03  19:42  |  Aktualijos

Neoninių ar ultramadingų spalvų sruogų blyksniai santūriame fone – taip, kaip blyksi jauno, bet jau brandaus žmogaus unikalumas. Prabangūs ilgi vyriški plaukai – ir gyvenimo būdą atspindintys kirpimai. Tokiomis idėjomis pulsuoja naujoji kūrybinės komandos „Atwins“ kolekcija „Human“, kalbanti apie šio sezono plaukų stilistikos tendencijas.

„Įdomu tai, kad temos, kurias gvildename, po karantino pakitusiame pasaulyje ne tik kad neišblėso, bet tapo dar aktualesnės. Tikriausiai dėl to, kad kalbame ne apie kažkokias ribotas faktines tendencijas (ilgis, spalva, garbanos-negarbanos), bet žvelgiame plačiau ir kalbame apie gyvenimo būdą,“ – sako „Atwins“ komandos kūrybininkas Andrius Mašauskas.

„Human“ – taip stilistikos meistrai pavadino savo septynių modelių kolekciją, kurioje pagrindine vyraujančia mintimi tapo brandaus jaunimo idėja.

„Kurdami šiam sezonui aktualius įvaizdžius prieš akis turėjome jauną 25-30 metų žmogų, kuriam svarbi jo saviraiška ir statuso reprezentavimas per rūbus, plaukus, savąjį stilių ir gyvenimo būdą – jaunatviškai, bet kartu brandžiai, – pasakoja ATWINS komandos narys Anatolijus Pajanok.  – Kadangi pagrindinis mūsų darbo principas yra pritaikyti tendencijas konkrečiam žmogui, tai ir šįkart, kurdami visus septynis darbus, glaudžiai juos susiejome su konkretaus modelio norais, poreikiais, pomėgiais – kad dažymas ir kirpimas gerai atrodytų ne tik nuotraukose, bet ir būtų patogus gyventi nulipus nuo scenos.“

2020-tųjų plaukų stilistikos tendencijos naujoje ATWINS kolekcijoje

Nuotraukos – Edita Nyork Photography ©

Vėsus vyriškas spalvynas

„Svajonių plaukai,“ – trumpai apie „Žiedų valdovo“ herojų primenantį ilgaplaukį modelį Tadą vienbalsiai sako twinsai.  Dar daugiau: sukurtasis įvaizdis išties yra Tado saviraiškos, jo išraiškos atspindys. Šviesi, bet vyriškai šalta balta spalva, pribloškiantys sveiki plaukai, techniškai atliktas dažymas, tiesi linija – štai taip visą prabangos efektą sukuria kokybė ir paprastumas.

Vytautas

„Garbanos ir vyriškumas? Prašom! Kad minkštų garbanų kirpimas išlaikytų vyrišką emociją, kirpimo formą „apžaidėme“ šoninėmis plokštumomis, tarsi aprėmindami bei suteikdami griežtesnius kampus, o gyventi su tokiu kirpimu ir jį prižiūrėti bus ypač paprasta – kitam vizitui pas kirpėją galėsite rašytis tik po kelių mėnesių,“  – apie Vytauto kirpimą sako A. Pajanok.

Patrikas

Griežtos linijos ir ultramarininės spalvos ant šaltai balkšvo pilko fono – tai modeliui Patrikui parinktas sprendimas. „Iš viso ant jo galvos net penkios spalvos, bet persiliedamos tampa vientisa mirguliuojančia spalva. Trumpą kirpimą išsluoksniavome, patrumpinome šonus ir sukūrėme galvą juosiantį kantą, tiesa, jis subtilus, su perėjimu. Bendras kirpimo ir dažymo duetas sukuria plaukuose žaidžiančios šviesos efektą,“ – pasakoja A. Mašauskas.

2020-tųjų plaukų stilistikos tendencijos naujoje ATWINS kolekcijoje

Akcentai kirpčiuose

Žaismingai išilgėjančioje priekinėje Emilijos kirpimo dalyje įsipina ciklameninė sruoga, iliustruojanti vieną šio sezono trendų. Kadangi mergina turi daug plaukų, su kuriais kasdien nėra lengva tvarkytis, kuriant šią šukuoseną buvo atliktas pokirpimis – stipriai nutrumpinta dalis plaukų ties sprandu, pasislėpusių po krentančiomis ilgesnėmis sruogomis. Ir čia, pasak „Atwins“ meistrų, labai svarbu darbą atlikti kokybiškai ir kūrybiškai – ne bukai išskusti pusę galvos, o pokirpimį ištrumpinti elegantiškai, su perėjimais.

2020-tųjų plaukų stilistikos tendencijos naujoje ATWINS kolekcijoje

Šokti mėgstančios Lauros šukuosena – universali: gali būti it aukštosios mados ledas, arba virsti pasiutėliškai pašiauštu savęs pareiškimu. Lygiai tarsi lazeriu nukirpta linija plaukuose slepia sluoksnius, kurie merginai šokant plaukams suteikia dinamikos ir judėjimo. Spalvomis kirpčių perskyrimo vietoje sukurta rūgštinė salotinė linija – tarsi sluoksniuotas rūbas, kuriame natūralumą, nuosaikias spalvas perskrodžia truputis ekscentrikos.

2020-tųjų plaukų stilistikos tendencijos naujoje ATWINS kolekcijoje

Geltonuose Justės kirpčiuose įsivėlė… klaida! Arba: „netyčia – tyčia“.

„Leiskite kirpčiams tapti pagrindiniu jūsų plaukų ir veido akcentu – vieną drąsią spalvą papildykite netikėta ir įžūlia kitos spalvos sruoga. Nebijokite nusižengti kanonui!“ – sako A. Mašauskas.

Merginos kirpimas stipriai išsluoksniuotas, taip sumažinant gausių plaukų masę, o kirpčių glotnumą atsveria pakaušyje žaismingai pašiaušta sruoga bei sušvelninta plaukų tekstūra galuose.

2020-tųjų plaukų stilistikos tendencijos naujoje ATWINS kolekcijoje

Smulkiai ir lieknai Ingridai pritaikytas pusilgių plaukų kirpimas įvedant liniją, bet išlaikant plaukų tekstūrą – taip jie atrodo pilnesni, sveikesni. Vizualiai tokie plaukai įgauna tūrio, kuriame dailiai skleidžiasi tonuota blondinės spalva su švelnia levandos sruoga, nudažyta lenkta linija.

„Toks dažymas ypač tinka vasarai, nes pamažu atsiplaunanti, saulėje blunkanti spalva šviesės, švelnės ir įgaus ne mažiau dailų kreminį atspalvį, kuriuo bus galima džiaugtis iki pat rudens,“ – pastebi A. Mašauskas.

Pasak meistro, šiame, kaip ir kiekviename kolekcijos įvaizdyje, norėjosi išvengti sterilumo ir palikti žaismės – tai išpešta sruoga, tai spalviniu šėliojimu. Tačiau nieko nedarant perspaustai, išvengiant vulgarumo ir ekscentrikos – jaunatviškai, bet brandžiai.

 

Kirpimai ir dažymai: kūrybinė komanda „Atwins“ 

Rūbai ir stilistika: kūrybinė komanda „Atwins“

Makiažas: Emma Eglė Jočienė & Greta Juozaponytė

Produktai Evo Hair Lietuva & Nook Family

Nuotraukos: Edita Nyork Photography


Komentuok:




*



Reklama