Menu
 
 

„Beat Drops“ – skonių skambesys kulinarijos pasaulyje

2016 11 15  12:19  |  Aktualijos

Reklama SwO Live Feed

Beat Drops - Barbora Adamonytė-Keidūnė

Nuotraukos: Barboros Adamonytės-Keidūnės asmeninis archyvas.

Ar kada kilo mintis, koks paslaptingas gali būti kulinarijos pasaulis? Bet ar skubėdami ir dirbdami kreipiame dėmesį į tai, ką valgome ir kokią naudą iš to gauname? Vis populiarėjančios sveiko maisto bei gyvensenos tendencijos suteikia galimybę dizaineriams bei kūrėjams atrasti naujus, inovatyvius bei funkcionalius būdus, kurie padėtų įsigilinti į šį gurmanišką bei skonių kupiną pasaulį. Kompanija „Electrolux“  yra vienas iš žymiausių prekės ženklų namų apyvokos bei inovacijų srityje. Jų rengiamas konkursas „Electrolux Ideas Lab“ šiais metais orientuojasi į tai, kaip įkvėpti žmones bei atkreipti dėmesį į tvaraus dizaino aspektą. Galimybė sudalyvauti šiame projekte ir atstovauti Lietuvai atiteko buvusiai VDA (Vilniaus dailės akademijos) studentei, šiuo metu jaunuosius būsimus dizainerius VTDK (Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijoje) mokančiai dizainerei Barborai Adamonytei-Keidūnei, kurios projektas „Beat Drops“ lietuviams jau gerai žinomas ir spėjo sulaukti teigiamų įvertinimų dėl koncepcijos. Širdis tų, kurie neabejingi gurmaniškam maisto pateikimui, ir tų, kurie vertina inovatyvumą, estetiką bei išskirtinumą, „Beat Drops“ privers plakti greičiau bei pajausti skonių žaismą.

Beat Drops - SwO magazine

Kaip teigia pati dizainerė, tai – šių dienų užkandis, valgomas be įrankių, o jo sudedamosios dalys – aukštos kokybės ingredientai ir vietiniai produktai, kurie aktyvina pojūčius ir keičia valgymo tempą. Tai penki burbulo formos daviniai – tarpusavyje sujungti du vaisiai ar dvi daržovės. Juos gaubia „Agar Agar“ (jūros dumblių želatina) kevalas su higroskopiškomis medžiagomis bei sertifikuotais vitaminais, praturtinančiais terpę. Ilgiau kramtomas kevalas organizmui leidžia geriau įsisavinti maistines medžiagas, greičiau pasisotinama.

Beat Drops - SwO magazine

„Beat Drops“ – estetiškas bei modernus dizaino sprendimas. Dizainerė pagalvojo ir apie  ekologinius aspektus –  aplinka neteršiama pakuotėmis. Tai yra itin svarbu, kadangi vis didėjantis vartotojiškumas tampa opia problema šiandienos visuomenėje, kuri turi būti spendžiama funkcionaliais sprendimais. Kaip vartoti šį užkandį ir kokia jo nauda  mūsų organizmui? Pasak dizainerės, 5 daviniai per dieną – optimali vitaminų dozė. Spalvų „valgymas“ – vienas iš spalvų terapijos būdų. Maistu žmonės turi išmokti mėgautis ir kitaip jį vertinti – pajusti skonių žaidimo malonumą, kuriame laimi sveiki ir natūralūs ingredientai, gurmaniškas pateikimas bei deriniai. Pakeiskime požiūrį į kulinarijos pasaulį!

Atiduoti savo balsą už „Beat Drops“ galite paspaudę ant nuorodos – ČIA.

Beat Drops - Barbora Adamonytė-Keidūnė

Beat Drops - Barbora Adamonytė-Keidūnė

Beat Drops - SwO magazine

Beat Drops - Barbora Adamonytė-Keidūnė

Griežtai draudžiama „SwO magazine“ paskelbta informaciją panaudoti kitose interneto tinklalapiuose, visuomenės informavimo priemonėse bei platinti kuriuo nors pavidalu be raštiško sutikimo. Dėl informacijos naudojimo kreipkitės el. paštu į SwO.lt redakciją - redakcija@swo.lt. © SwO.lt

Komentuok:




*



Reklama
MO muziejus

Matas Janušonis. Backyard | Galerija MENO NIŠA