Menu
 
 

Paskutiniam vasaros pasispardymui: apsauga nuo saulės

2013 08 12  14:27  |  Aktualijos

Apsauga nuo saulės

Kinoak pavasario/vasaros „Green House” kolekcija. Kinoak facebook paskyros nuotr.

Nemažai vasarotojų į tikrąsias atostogas išsiruošia rugpjūčiui įpusėjus. Kol saulėtos dienos dar neprabėgo, pasistenkime teisingai apsaugoti savo odą nuo kenksmingų saulės spindulių. Daugelis žmonių nesusimąsto ir kartais tepa ant kūnų visą apsaugą, kokią tik turi. Ką gi mums iš tiesų verta naudoti?

Mūsų klimatui nereikia naudoti SPF 50 ir stipresnio kremo, taip vadinamųjų „saulės blokų”. Lietuvoje gyvenantiems užtenka ir SPF 25 apsaugos. Neturime pamiršti apie saugojimąsi, bet nereikia persistengti. Taip pat, net pasibaigus kalendorinei vasarai ir atėjus šaltesniam sezonui, apsauga vis dar reikalinga visai atvirai odai, daugiausia, savaime suprantama, veidui – Lietuvoje užtenka SPF 15. Tuo tarpu keliaudami į šiltus kraštus ar į kalnus slidinėti, būtinai pasirūpinkite apsauginiais kremais ir pasidomėkite, koks klimatas vietoje, į kurią važiuosite.

Pasibaigus saulėtam sezonui dar liko šlakelis apsauginio kremo? Visas tokias užsigulėjusias senienas, nenaudotas rudenį ir žiemą, keiskite naujomis priemonėmis – seni kremai gal ir drėkins odą, tačiau nuo saulės vargu ar jau beapsaugos.

Atminkite, kad dienai einant į pabaigą visada rekomenduojama nuplauti visus apsauginio kremo likučius!

Apsauga nuo saulės

Iš kairės: saulėta Dior „Addict“ reklaminė kampanija, fotografuota kaitinant saulei; „Everyday“ apsaugos kremas nuo saulės. Dior ir Everyday nuotraukos.


Komentuok:




*



Reklama