Menu
 
 

SwO savaitės rekomendacijos

2013 12 09  10:45  |  Aktualijos

Stilingi savaitgaliai seka vienas paskui kitą! Šį šeštadienį apsilankę „Fashion Bazaar“ Kaune, laukiame Kalėdinio dizaino turgaus Vilniuje! Na, o snieguotas ir slidžias darbo dienas praskaidrinti siūlome pasinaudojus SwO rekomendacijomis: šią savaitę galima ir pasikultūrinti, ir apsipirkti!

Saulės smūgis žiemą

Saulės smūgis žiemą

https://www.facebook.com/events/230996870409665/

Išgirdome griaustinį, pats metas ir saulės smūgiui! Baltijos Baleto Grupė kviečia į vasarišką spektaklį, kurtą pagal garsiosios britų ketveriukės „The Beatles“ muziką. Nepamirškite pasirūpinti bilietais, kol šių dar liko!

Gėlės plaukuose

Raudonkepuraitė SHOP

https://www.facebook.com/pages/Raudonkepuraite-SHOP/374983262635422

Beanie stiliaus kepurės itin išpopuliarėjo jau ir Lietuvoje: tarp jų nešiotojų galime surasti ir jauną gatvės kultūros gerbėją, ir stilingo butiko savininkę. Jei neutralios kepuraičių spalvos, tokios kaip pilka bei juoda, jūsų netraukia, atsiverskite „Raudonkepuraitė SHOP“ puslapį ir suraskite patį originaliausią galvos apdangalą sau. Nesibaigianti raštų įvairovė sužavės ne vieną.

 

Kalėdų dvasia

Ko nerasi parduotuvėje

https://www.facebook.com/konerasiparduotuveje

Tokio tikslaus parduotuvės pavadinimo dar reikia paieškoti. „Ko nerasi parduotuvėje LT“ – elektroninė prekybos centro versija, kurioje akį patraukia išskirtinės prekės. Puiki vieta originalių dovanų radyboms!

 

 

Siūtas, megztas, murkiantis

Kotè

Nuotrauka: Agata Gr

https://www.facebook.com/Kote.info

Ar jau įsidėmėjote „Kotè“ dizainą? Jei ne, atidžiai apžiūrėkite kolegų kaklus bei riešus – kažkurį jau puošia kirčio ženklu dekoruotas odinis logotipas, kuris asocijuojasi su murkiančiais katinais. „Kotè“ asortimente – movos, riešinės ir netgi bodžius!

 

(Ju)oda

Yulia Kitt Handcrafted

Nuotrauka: Dainius Suckelis

https://www.facebook.com/YuliaKiTT

Lietuvos dizaineriai vis dažniau pradeda kurti natūralios odos, rankų darbo rankines. Šį kartą pristatome „Yulia Kitt Handcrafted“ kūrybą: iš daugybės variacijų dizainerės kūryboje mūsų dėmesį patraukė rafinuotos juodos ir džiaugsmingai geltonos delninės. Profesionalumu ir kokybe net neabejojame!

Išrinkite savaitės rekomendaciją:


Loading ... Loading ...


Komentuok:




*



Reklama