Menu
 
 

Apžvalga: biri Clarins pudra

2014 01 26  22:29  |  Aktualijos

Clarins - Skin illusion

Nuotrauka: fruitylashes.com, Clarins archyvo reklama, Macys.com

Kurį laiką sąžiningai myniau kosmetikos parduotuvių slenksčius, ieškodama birios pudros, kuri draugiškai „sutartų“ su išsausėjusiais mano skruostais ir padėtų sulyginti veido spalvą. Po paieškų galiausiai nusprendžiau išmėginti Clarins „Skin illusion“ mineralinę, birią pudrą.

Clarins - Skin illusion

Šios priemonės sudėtyje yra mineralų ir augalinės kilmės mikroelementų. Pudra išties skalsi, tad palyginti nedidelio produkto kiekio užtenka ilgam laikui. Milteliai, užtepti ant veido odos, tampa it šilkiniai, lengvai sklaidosi. Priklausomai nuo naudojamo kiekio, galima išgauti įvairų maskavimą – nuo itin natūralaus iki vidutinio. Šią mineralinę pudrą galime naudoti trimis būdais: pirmasis – ją tepame ant makiažo pagrindu padengto veido, antrasis – ją naudojame ant kremu palepintos odos arba dar miltelius galime maišyti su naudojamu kremu. Pastarasis eksperimentas man nepavyko. Tikėjausi, kad gausis savotiškas BB produktas. Galbūt pasirinkau netinkamą kremą, bet masė tepėsi gumulėliais, tad šis būdas – priemonės švaistymas. Tobuliausias vaizdas – naudojant pudrą tradiciškai, ant makiažo pagrindu išlygintos odos. Veidas tampa tobulai lygus, švelnus ir gaivus. Vis dėlto, jeigu ant veido turite išsausėjusių plotelių, jų šį priemonė neužmaskuos ir stebuklingai nepaslėps.

Iš tiesų vaizdas ir jausmas dėvint šią pudrą man labai patiko, bet tik ne… pakuotė. Čia kaip ir su aukštakulniais, – labai gražu, bet klaikiai nepatogu. Pakuotė prabangi, pritrenkiančiai daili, maloniai sunki, su dailiu atsukamu auksiniu kamšteliu. Kamštelio viduryje – šepetėlis. Jis veikia kaip pakuotės fiksatorius – jį paspaudus stebuklingas grožis leidžiasi atsukamas, o atsukus kamštelis slysta laukan, tik spėk gaudyti ir nepaleisti iš rankų viso turto. Pudros miltelius prilaiko dozatorius, bet milteliai tokie lakūs, kad mėginant juos paimti šepetėliu galima sukelti tikrą smėlio audrą. Pridėtas šepetėlis labai kietas, šiek tiek šiurkštus. Jį patogu naudoti, jeigu norime didesnio maskavimo.

Clarins - Skin illusion

Išvada. Priemonė puiki, pakuotė puošni, bet velnias slypi smulkmenose, o apie smulkmenas, regis, iki galo nepagalvota. Jeigu neerzina šie mažmožiai, drąsiai išmėgink šią priemonę, bet jeigu esi šiek tiek priekabesnė, įsitikink, kad nepatogi pakuotė nesugadins nuotaikos.


Komentuok:




*



Reklama