Menu
 
 

SwO savaitės rekomendacijos

2014 03 03  11:06  |  Įžvalgos

Pirma pavasario savaitė – ir mes jau negalime nustygti vietoje! Šį pirmadienį SwO rekomendacijos siūlo pačias pavasariškiausias mados ir kultūros naujienas!

Darbas, stilius, patogumas

Closte

https://www.facebook.com/ClosteApparel

„Closte“ drabužiai skirti užimtoms šių dienų damoms, kurios visgi nepamiršta ir apie stilių. Paprasto ir patogaus dizaino suknelės į Jūsų spintą įneš pavasario gaivos ir kartu prisitaikys prie dinamiško dienos tempo.

Pavasario šauklys

Laukės Fabrikėlyje

https://www.facebook.com/pages/Laukės-fabrikėlis/145120468856268

Tulpė – pavasario šauklė. Jei ji gaminta „Laukės Fabrikėlyje“ ji bus ir stilinga! Mielos, minimalaus dizaino rankų darbo sagės žaismingai nuteiks pavasariui.

Pamiršti darbai

BUKI BUKI

https://www.facebook.com/bukibukibooks

Kiekvieni nauji metai reikalauja ir naujos… užrašų knygutės! Jei šis pavasaris jums – naujų ir svarbių darbų pradžia, juos susidėliokite originalioje „BUKI BUKI“ knygelėje.

Gatvės patogumas

SUPERGOD

https://www.facebook.com/pages/SUPERGOD/515583961791241

Ne vieną mėnesį besislėpęs pūkinėje striukėje, pavasarį sutik patogiai ir stilingai su „SUPERGOD“ – gatvės mados ženklu. Juk nepamiršai akylai nuolat stebinčios violetinės akies?

Vis šiltesni vakarai

Sweet & Sour

https://www.facebook.com/pages/Sweet-Sour-Bar-Vilnius/609430852449488

Pavasario pradžią paminėk jaukioje „Sweet & Sour“ baro aplinkoje, kuri kaip laiko mašina nukels į tuos laikus,  kada gėrimas ne tik turėjo būti stiprus, bet ir stilingas.

Išrinkite savaitės rekomendaciją:


Loading ... Loading ...


Komentuok:




*



Reklama