Menu
 
 

Gegužės mados spaudos apžvalga

2014 05 08  00:37  |  Aktualijos

Gegužės mėnesio leidinių puslapiai virsta tikrais kelionių gidais su profesionaliomis, tobulai ir iki galo išpildytomis kūrybinių komandų vizijomis. Pasauliniai mados leidiniai savo ir užsienio skaitytojus nukelia į įvairiausius kraštus, kurie jiems galbūt niekada nebus pasiekiami. Spalvingi Afrikos vakarai ir Azijos rytai, dieviškas skardžių kraštovaizdis ar romantiškas paplūdimys – kelionės nemokamos, o estetinė patirtis žurnalų puslapiuose – neįkainojama.

„Glamūras“ Marakeše

Itin įvairiaspalvį prancūziško Numero leidinį papildo be galo įdomi ir akį traukianti fotosesija, kurta fotografo Serge Lebron. Kadruose susipina mados ir pačio Marakešo širdies kasdieninis gyvenimas. Modelis Marie Piovesan žygiuoja aukštai pakelta galva, vilkėdama įvairių kirpimų drabužius, kurie puikiai dera su tobulai netobula Marakešo ir jo gyventojų aplinka.

„Glamūras“ Marakeše

Visos nuotraukos is tFS forumo.

Kaip jums kadras?


Loading ... Loading ...

Atostogos prie paplūdimio pagal Rihanną

Rihanna įsilieja į madą pilnu tempu. Kiekvienas mados leidinys gviešiasi jos kaip modelio ir pabrėžia vis kitą atlikėjai būdingą bruožą. Braziliškas Vogue, atstovaudamas tropikų grožiu apdovanotą šalį, išryškina savo pagrindinės fotosesijos herojės egzotiką. Tamsi atlikėjos oda, tobulos kūno linijos ir jokios baimės jas parodyti. Prieš Mariano Vivanco objektyvą moteris pasitelkia savo talentą valdyti kūną ir vilioti giliu žvilgsniu – ryškiaspalviai, daug pridengiantys sezono drabužiai čia tabu.

Atostogos prie paplūdimio pagal Rihanną

Įvertinkite kadrą:


Loading ... Loading ...

Klajonės po auksinį kraštą

Nėra geresnio fotografo už Tim Walker, kuris atskleistų magiškąjį ir dar nematytą rytų Azijos krašto grožį bei nėra geresnio modelio už Edie Campbell, kuri savo veido bruožais ir lėliška kūno kalba išpildytų šią kūrybinės komandos ir fotografo viziją. Taip ir atsitiko, jog amerikietiškojo W žurnalo gegužės numeryje pasirodė viena geriausių Tim Walker fotosesijų. Siūlome nepasitenkinti tik vienu kadru ir peržiūrėti visą istoriją.

Klajonės po auksinį kraštą

Įvertinkite nuotrauką:


Loading ... Loading ...

Ramus savaitgalis užmiestyje

Prancūziškojo Vogue gegužės mėnesio viršelis susilaukė begalės kritikos, bet šio leidinio turinys tuoj pat viską ištaisė. Rumunų gražuolė Andreea Diaconu ir lietuviško grožio pažiba Edita Vilkevičiūtė, sekamos fotografo Mikael Jansson, keliauja į Kalifornijos užmiestį. Jaukumo fotosesijai suteikia ne tik patogūs, minkšto audinio drabužiai, bet ir už nugarų plytintis kraštovaizdis – romantiškas saulėlydis, jūra ar senas, surūdijęs laivas.

Ramus savaitgalis užmiestyje

Kaip jums šis vaizdas?


Loading ... Loading ...

Sirenų šokis

Mados ekspresas sustoja ties gamtos galią bylojančiais skardžiais ir audringa jūra. Tokią mitologinę ir mistišką istoriją kuria fotografas Mark Segal prancūziškam vyrų žurnalui Lui. Lenkė Magdalena Frackowiak dalijasi savo grožiu ir dievišku kūnu, jausmingai glaustydamasi prie šaltų uolų – pasiektas kontrastas nuostabus.

Sirenų šokis

Įvertinkite kadrą:


Loading ... Loading ...


Komentuok:





*



Reklama