Menu
 
 

„Ritmo kovos“ pristato šviežiausią Lietuvos „urban“ elektroniką

2018 01 24  13:07  |  M.I.C. Naujienos

Ritmo kovos

Nuotraukos – T. Kaliukevičiūtės ©

Prabėgus dvejiems metams nuo ketvirtosios, dienos šviesą išvydo penktoji elektroninės muzikos kompiliacijos „Ritmo kovos“ dalis. Joje – trylika naujausių Lietuvos kūrėjų darbų.

Kūrėjų susivienijimo „Renegades of Bump“ nariai jau penktą sykį pasauliui pristato Lietuvos urban elektroninės muzikos tendencijas, inovatyviausius atlikėjus ir įdomiausius jų darbus. Dar 2010-aisiais prasidėjusios serijos istorija plėtojama jau aštuntus metus, tačiau ir šįkart leidinyje bus galima išgirsti dar nepažįstamų vardų.

„Mūsų prioritetas visada buvo ir vis dar yra – pasauliui parodyti naujus ar tiesiog mažiau matomus Lietuvos prodiuserius, suteikti jiems sceną, kad jie galėti prisistatyti, – pasakojo vienas iš rinkinio leidėjų Donatas Rinkevičius-Deep Shoq. – Kaskart ruošdami kompiliaciją sulaukiame naujų atlikėjų dėmesio. Mums tikrai svarbu žinoti, kad vis atsiranda kuriančių studijose ar namuose. Svarbu žinoti, kad šis judėjimas nesustoja. Dėl to ir ruošiame kompiliacijas – kad paskatintume kitus kurti.“

Ritmo kovos

5-ojoje „Ritmo Kovų“ dalyje – keletas neblogai žinomų šios scenos atstovų, tarp kurių – geriausias šalies beatboxeris Gon, prodiuseriai Rushkeys, Genys, Spurga, o taip pat galima išgirsti ir anksčiau šiose kompiliacijose negirdėtus Arfao, Raw & Modern, taip pat su žinomais šalies atlikėjais kartu koncertuojančius Joną Drėmą, Plucando ir kt.

Žanro požiūriu šis rinkinys – pakankamai įvairus – jame galime rasti tiek gaivaus Garage, tiek Future Beats, Footwork ar labiau eksperimentinės elektronikos skambesio.


Komentuok:




*



Reklama