Menu
 
 

SwO savaitės rekomendacijos

2013 11 04  20:38  |  Aktualijos

Stiliaus salonas

Le Pont

https://www.facebook.com/LePontVogue/

„Le Pont“ interjero salone klientai ligi šiol galėjo rasti įvairių dizaino ir antikvaro šedevrų. Tačiau salonui atsinaujinus ir prie pavadinimo prisidėjus žodžiui „Vogue“, asortimentą papildė ir drabužiai bei aksesuarai. Metas apsilankyti ir įvertinti!

 

Jaunatviška pelytė

Wear Mad by July

https://www.facebook.com/WEARMADBYJULY/

Ar pamenate renginyje „Mados Naktis“ matytą apsinuoginusią Minnie? Tai – „Wear Mad by July“ kolekcijos veidas! Šie drabužiai skirti jauniems, stilingiems, nebijantiems išsiskirti žmonėmis, o už prekinio ženklo slepiasi Julija Vežauskaitė, ne tik įdomiai pradėjusi savo karjerą madoje mergina, bet ir sodraus balso savininkė. Įsitikinkite patys:


Pūkuota?

Pukuota

https://www.facebook.com/Pukuota

Laukiame nesulaukiame naujos koncepcijos parduotuvės – komiso prekių butiko „Pukuota“. Kuo ji ypatinga? Čia galėsite ne tik rasti stilingų, naujų drabužių, bet ir atnaujinti senus!

 

Maisto kelionė

Soul & Pepper

https://www.facebook.com/S.n.P.Vilnius

Nustebinkite savo skonio receptorius parduotuvėje „Soul & Pepper”. Jūsų laukia nauji atradimai pilnose lentynose! Kiekvienas valgis turi savo istoriją – sužinosite jas, užsukę į prekybos centrą „Gedimino 9“.

 

Graikiška taverna

Taverna Diaspora

https://www.facebook.com/TavernaDiaspora/

Pasiilgę kelionių, traukite į miestą ir pajuskite Viduržemio rytų virtuvės improvizacijas – restorane „Taverna Diaspora“ pomidorų ir žalumynų šventė Jūsų lauks visus metus.

Išrinkite savaitės rekomendaciją:


Loading ... Loading ...


Komentuok:




*



Reklama