Menu
 
 

Galvos aksesuarai vasarai: tiek kovotojoms, tiek laimėtojoms

2012 07 18  22:11  |  Aktualijos

Reklama SwO Live Feed

Galvos aksesuarai vasarai

Nuotraukos: style.com

Vasarą sunku eksperimentuoti – visi ryškūs, o drabužių ir aksesuarų ir taip norisi dėvėti kuo mažiau. Sukimės iš padėties, juk  galvos apdangalai – praktiška ir savita! O ir 2012 m. pavasario/vasaros ready to wear ir couture dizainerių darbai patys įvairiausi. Rinktis yra iš ko, o prancūzaičių, 6 dešimtmečio stileivių bei ,,ledžių“ įvaizdis  šiemet pats pačiausias!

Galvos aksesuarai vasarai

Snapeliai

Snapeliai. Marc by Marc Jacobs ir toliau podiumuose demontruoja sportišką atributiką, o Burberry Prorsum šiaudinius snapelius derina su pon-pon bumbulais.

Galvos aksesuarai vasarai

Plačiosios

Plačiosios. Kaip visada solidus ir stilingas Armani pristato plačiašones skrybeles, Anna Sui –gėles ir moteriškumą, o Balenciaga – novatorišką derinį tarp jojiko kepurės, šalmo ir didelių atlapų.

Galvos aksesuarai vasarai

Galvaskarės

Galvaskarės. Galvą dengiančios skaros tinka visoms: Dior Couture skirtas prabangiosioms, Marc Jacobs – laisvės mėgėjoms. Anna Sui – tiesiog nepretenzingai vasarai.

Galvos aksesuarai vasarai

Damų skrybėlaitės

Damų skrybėlaitės. Jų itin daug: Anna Sui teigia, kad svarbiausios – mini skrybėlaitės, tinklelis ir eilė detalių, Jill Sander siūlo akis dengiantį santūrumą,

O Giambattista Valli – išraiškingą puokštę primenantį galvos apdangalą.

Galvos aksesuarai vasarai

Revoliucionierės

Revoliucionierės. Kovingosios Christiano Dior mados namų odinukės (kaip visada) tinka prie raudono lūpdažio.

Galvos aksesuarai vasarai

Šiaudinės-laimėtojoms

Šiaudinės – laimėtojoms. Vyriško tipo, plačiajuostės šiaudinės Galliano skrybėlės tiek kurortui, tiek miestui.

Galvos aksesuarai vasarai

Tik panelėms

Tik panelėms. Nina Ricci – itin mergaitiškai merginai. Mažytės, tik viršugalvyje prilaikomos, švelnių spalvų, pintos skrybėlaitės papuoš net ankstų rytą.

Galvos aksesuarai vasarai

Kiti prieskoniai

Kiti prieskoniai. Missioni kaubojai, Anna Sui ,,laiveliai“, Marc Jacobs beanie kepuraitės.

Griežtai draudžiama SwO magazine paskelbta informaciją panaudoti kitose interneto tinklalapiuose, visuomenės informavimo priemonėse bei platinti kuriuo nors pavidalu be raštiško sutikimo. Dėl informacijos naudojimo kreipkitės el. paštu į SwO.lt redakciją - redakcija@swo.lt. © Swo.lt

Komentuok:




  • Leticia says:

    prieskoniai, skirti mesai, buvmles, kiausiniams ir t.t. visada turi sudetyje druskos. Mano zodyne, vieninteliai prieskoniai kuriuos as naudoju yra be druskiai, druska as naudoju askirai. Mano zodynas, nera tavo zodynas :)Siaip manau, kad makaronu patiekalas, nera eksperimentavimas. experimantavimas, tikrai nera sumesti visus ingredientus i puoda, ir laukti kas gausis. Sitam patiekale yra bene trys pieno produktai Kodel?Vietoj pieno, grietines ir sviesto, galima pilti grietinele.Ir kai receptuose yra pieno produktai, atsargiau su citrina, gali viska sugadinti.Man smagu, kai zmones experimentuoja, bet manau, kad jei kazkas ruosiasi toliau ruosiasi studijuoti kulinarija, pirmiausia turetu ismokti bazinius receptus: kas su kuo derinasi, ir kas ne, o tik tada kurti kazka naujo. Cia jokiu budu ne kritika, tiesiog subjektyvus pastebejimas. Gerai zinau, kad atrodo kulinarijos/virejavimo studijos, ir darbas jas baigus. Visus keturis metus mokaisi bene vienintelio dalyko, atgaminti kitu receptus. Kai gerai zinai bazinius dalykus, gali galvoti apie naujus skonius .Siaip Zyle, sekmes, jei turi svajone jos siek, bet pirmiausia pradeciau nuo pastos carbonaros 🙂


*



Reklama
Keliaujantys nebyliojo kino koncertai - Garsinės Peržiūros

Outlook Festival 2017 - Europe's leading soundsystem culture festival

Yaska Art